Les noies van tenir una participació destacada en la cursa de curta distància

Els atletes de la UAR a la Mitja del Castell, a El Papiol
Els atletes de la UAR a la Mitja del Castell, a El Papiol | UAR
Redacció
22 d'octubre del 2019
Aquest diumenge, XX atletes de la Unió Atlètica Rubí van participar a la Mitja de Muntanya del Castell, a la localitat d'El Papiol. Hi havia dues curses, de 12,7 i 24,5km, que es van disputar en un paratge espectacular com el que proporciona el Puigmadrona, i amb un recorregut per corriols que porten a l'ermita de la Salut i de tornada al Castell d'El Papiol.

Els atletes de la UAR van prendre part de totes dues curses: Juan Carlos Hernàndez en la de distància llarga, completant el recorregut en 3:24'25''.

Pel què fa a la cursa de distància curta, les noies van tenir una participació destacada: Núria Segura, amb un temps d'1:21'55'', va ser la quarta dona en arribar a la meta, i primera de la seva categoria. Per la seva banda, Pilar Marco (1:25'35'') va quedar 8a i Juana Mª Martínez (1:39'00'') va arribar en 26a posició.

En categoria masculina, el primer en arribar a la meta va ser Toni Navas, en 21a posició (1:12'26''), Óscar Guerrero va ser 50è (1:22'50'') i Fernando Feijoó va quedar 97è (1:32'34'').