Els dos primers equips de waterpolo del CN Rubí assoleixen la victòria

La secció de tiatló del club rubinenc va participar en la última competició de la temporada quedant en una 25a posició

Redacció
23 d'octubre del 2019
Jugadora de l'equip absolut femení de waterpolo del CN Rubí
Jugadora de l'equip absolut femení de waterpolo del CN Rubí | CN Rubí
Els dos primers equips de waterpolo del Club Natació Rubí van sumar, el cap de setmana passat, els seus primers punts en les seves respectives competicions. L’equip masculí es va imposar al CN Granollers amb un ajustat 12-10, mentre que el femení va guanyar al EW Zaragoza amb un clar 14-6.

També el segon equip absolut masculí de waterpolo va assolir la seva segona victòria consecutiva amb un 7-18 contra el CN Minorisa, posicionant-se momentàniament al capdavant de la classificació.

D'altra banda, la secció de triatló va competir en la VIII FASTTRIATLON Canal Olímpic de Catalunya - CNC Absolut i OPEN, l’última competició de la temporada. L’equip format per Eduard Gonzalez, Francesc Riudaura i Adelardo Gallego va quedar en la 25a posició per equips. A escala individual, Eduard Gonzalez va quedar en l'11a posició en categoria sub-23, Adelardo Gallego en 34è lloc en categoria V1M i Francesc Riudaura en la 55a posició en categoria absoluta.

La secció de triatló del CN Rubí format per Eduard Gonzalez, Francesc Riudaura i Adelardo Gallego Foto: CN Rubí