I després de les tempestes, torna l'ambient assolellat

Temperatures baixes a primera hora que pujaran a les hores centrals

Un camp en plena tardor
Un camp en plena tardor | Albert Segura
NacióSabadell
24 d'octubre del 2019
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dijous hi haurà cel serè o poc ennuvolat en conjunt, si bé fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i estrats baixos a Ponent. A partir de migdia creixeran algunes nuvolades al Pirineu, alhora que arribaran alguns núvols alts i mitjans a l'oest del territori. A banda, quedarà molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu per nuvolositat de retenció.

De matinada és possible algun ruixat feble i aïllat al litoral central. A partir de la tarda s'espera precipitació intermitent al vessant nord del Pirineu. La precipitació serà feble i minsa. La cota de neu pujarà dels 2200 als 2400 metres.

La temperatura mínima baixarà lleugerament, si bé de forma local el descens serà moderat a l'interior. La màxima quedarà semblant o lleugerament més alta. La mínima es mourà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu i depressió Central, entre 5 i 10 ºC al prelitoral i al litoral nord, i entre 10 i 15 ºC a la resta del litoral. La màxima oscil·larà entre 14 i 19 ºC al Pirineu, i entre 18 i 23 ºC a la resta del territori.