La sessió de novembre del Club de Lectura de L'Ombra presenta «Satèl·lits»

L'escriptora Elisenda Solsona estarà present en la sessió del dimecres 13 de novembre

La portada de 'Satèl·lits' d'Elisenda Solsona
La portada de 'Satèl·lits' d'Elisenda Solsona | Males Herbes
Redacció
11 de novembre del 2019
La Llibreria L’Ombra va iniciar el seu 7è Club de Lectura al mes d'octubre amb Persecussió de l'escriptor consolidat Toni Sala, i al novembre torna presentant una veu nova i sorprenent com la d'Elisenda Solsona.

Després del volum de microrelats poètics titulat Cirurgies, Solsona ha captivat el públic lector amb el recull de contes Satèl·lits, editat per Males Herbes. Pocs mesos després de la seva aparició, el recull ha merescut una segona edició i ha rebut els elogis de crítics com Julià Guillamon a La Vanguardia. 

Satèl·lits és un recull de vuit relats connectats per una idea inquietant, però senzilla: la desaparició, una nit, de la lluna. Aquest fet trivial incideix de diferent manera damunt de diversos personatges, amb històries absolutament diferents en les quals la realitat mostra els seus
aspectes més fantàstics. 

Així doncs, les organitzadores del Club de Lectura animen a la ciutadania a llegir aquesta obra que es comentarà el dimecres 13 de novembre a les 19 h  a la llibreria L'Ombra i que comptarà amb la presència de la mateixa escriptora.