1 de 10
teatre

Tiamat Teatre porta «La noche es fría y al invierno no le gustan los perros» a l’espai escènic Porta4

Tiamat Teatre té programades diverses dates durant el darrer trimestre de l'any

Fragment del monòleg de Tiamat Teatre | Cedida
per Redacció, 31 d'octubre de 2019 a les 16:00 |
Aquest article es va publicar originalment el 31 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La companyia rubinenca Tiamat Teatre segueix movent La noche es fría y al invierno no le gustan los perros per Catalunya i l'estat espanyol. Es tracta d'un monòleg escrit i interpretat per Imanol Fernández que explica la història d'un rodamón que camina cap a una autopista, decidit a suïcidar-se perquè creu que si segueix en aquest món, acabarà sent enviat a l'infern.

Després de passar per Madrid i diverses ciutats de Catalunya, ara aterra a l'espai escènic Porta4 de Barcelona on oferirà sessions els dies 2, 9, 16 i 30 de novembre, a les 20 h.


La noche es fría y al invierno no le gustan los perros es va estrenar a La Sala de Rubí el passat mes de març i encara té prevista una altra representació el 23 de novembre al Festival Intempèrie de Barcelona. Tots els beneficis obtinguts per la companyia amb aquesta obra aniran a parar a persones en risc d'exclusió social.

Les entrades per a les funcions es poden adquirir per internet per 12 euros, o a la mateixa taquilla de Porta4 per 15 euros.


 

Participació