En Comú Podem celebra dilluns una assemblea oberta per rendir comptes amb la ciutadania

El candidat a les eleccions del 10 de novembre al Congrés, Jaume Asens, visita demà la ciutat de Rubí i es reunirà amb veïns afectats per un fons voltor

En Comú Podem celebrarà una assemblea oberta dilluns vinent
En Comú Podem celebrarà una assemblea oberta dilluns vinent | Marta Casas
Redacció
31 d'octubre del 2019
Actualitzat el 04 de novembre a les 9:33h
Aquest dilluns, Catalunya en Comú i Podem Rubí celebraran una assemblea conjunta de coalició, que arriba després de molts mesos de treball que s'han traduït en l'elaboració d'un programa electoral, uns molt bons resultats electorals a les darreres municipals, segons la seva valoració; i en el recent acord amb el PSC per governar a Rubí.

L'assemblea estava ja planificada per tal de donar comptes a la ciutadania, ja que "és la manera que nosaltres entenem que s'ha de fer política", ha explicat la portaveu d'En Comú Podem a Rubí, Ànnia Garcia.

"És el nostre deure, especialment com a membres del govern, rendir comptes, explicar les nostres intencions i les nostres accions, i rebre també les impressions de la gent", ha afegit Andrés Medrano. L'assemblea, doncs, serà oberta a tota la ciutadania.

En aquesta trobada, però, només s'explicaran les línies d'acció en les àrees que són competència dels tres regidors d'En Comú Podem, ja que el Pla d'Acció de Mandat no està encara enllestit i no es podrà presentar fins d'aquí a unes setmanes. "El tenim pràcticament a punt, però a banda d'elaborar aquest pla hem de governar, i ens trobem en aquest moment", ha explicat Medrano, que també ha deixat clar que hi ha moltes de les seves propostes que ja s'han posat en marxa.

Ja que aquesta assemblea estava programada, i que ha coincidit amb la convocatòria d'eleccions i la campanya electoral, després de l'acte de rendiment de comptes en sí hi haurà un acte de campanya, que comptarà amb la presència de Joan Mena, portaveu d'En Comú Podem al Congrés i número 5 per la circumscripció de Barcelona.

L'assemblea començarà a les 18.30h a la Sala Neus Català.

Jaume Asens es reunirà demà amb veïns de tres blocs afectats per un fons voltor a Rubí

Abans d'aquest acte, però, també visitarà la ciutat de Rubí el cap de llista d'En Comú Podem a Barcelona, Jaume Asens, el divendres 1 de novembre a partir de les 12.30h, per la zona del carrer Torrent de l'Alba.

Asens aprofitarà l'avinentesa per reunir-se amb un grup de veïns de tres blocs afectats per un fons voltor.