SORTEIG «Alícia al musical de les meravelles» redescobreix el món màgic de Lewis Carroll

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, un pack familiar de 4 entrades per anar a veure aquesta adaptació de la companyia valenciana Trencadís, el dissabte, 16 de novembre, a les 18:00 al Centre Cultural Terrassa

NacióDigital
07 de novembre del 2019
Actualitzat el 08 de novembre a les 12:05h
Cartell del musical familiar «Alícia»
Cartell del musical familiar «Alícia» | Centre Cultural Terrassa
Després de presentar Aladín, un musical genial i Pinocho, un musical para soñar, la companyia valenciana Trencadís torna amb una nova proposta, aquesta vegada reinterpretant el món màgic creat per Lewis Carrol. A Alicia al musical de les meravelles, l'àvia Alícia acompanyarà la seva neta i els seus amics en una aventura a la recerca de la llibertat.

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, un pack familiar de 4 entrades (2 adults i 2 nens) per anar a veure Alícia al musical de les meravelles el dissabte, 16 de novembre, a les 18:00, al Centre Cultural Terrassa. El sorteig es durà a terme divendres, 8 de novembre, a les 10:00, i t'hi pots apuntar aquí:



Bases del sorteig:

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital

- El termini per participar es tancarà el divendres, 8 de novembre, a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.