Els representants dels partits de Rubí a les eleccions ja han votat

Un total de 55.053 rubinencs i rubinenques estan cridats avui a les urnes i poden votar fins a les 20 h

Redacció
10 de novembre del 2019
Actualitzat a les 19:31h
A les 9 h del matí els col·legis electorals de Rubí han obert les seves portes perquè la ciutadania exerceixi el seu dret a vot. Un total de 55.055 rubinencs i rubinenques poden votar per a la renovació dels 350 escons del Congrés dels Diputats i els 208 del Senat, entre ells els representants dels diferents partits polítics que es presenten a les eleccions d'aquest diumenge.

El primer en votar ha estat Xavier Corbera d'Esquerra Republicana de Catalunya, a les 9.30 h, a l'edifici de Rubí Forma: "Avui votem per defensar els drets més bàsics, però sobretot per guanyar la República, la guanyarem al carrer i a les urnes. Per una república socialment justa i pròspera. Endavant!"
 

Xavier Corbera (ERC) ha votat al Rubí Forma Foto: Marta Casas


Aitor Sànchez, de la CUP, ha dipositat la seva papereta a les 10 h a la Schola i ha dit que "una via per resoldre el conflicte és traslladar el conflicte al lloc d'origen. Hem de fer això ingovernable fins que ens retornin els drets. Que la seva repressió no els surti a compte». Mentrestant, el representant del Partit Popular, Juan José Giner, ha votat a l'Associació de Veïns de la Plana de Can Bertran i ha animat a la ciutadania a recolzar el PP, "ja que és un partit que dóna confiança, defensa els valors constitucionalistes i treballa per Espanya i per la llibertat".
 

Aitor Sànchez (CUP) ha votat a la Schola Foto: Marta Casas

 

Juan José Giner (PP) ha votat a l'AV Plana de Can Bertran Foto: Carla Serra


A les 11 h han sigut els representants de Ciutadans, Roberto Martín, i d'En Comú Podem, Ànnia García, els que han exercit el seu dret a vot. Martín ho ha fet a l'Escola Bressol Sol Solet: «Entenem que és una situació difícil però convidem a la ciutadania a sortir a votar per garantir la unió constitucionalista». Per la seva banda, Garcia ha dipositat el seu vot a l'Escola Mossèn Cinto Verdaguer i ha assegurat que En Comú Podem és "l'eina per fer que avancem en drets socials: regulació dels lloguers, derogació de la reforma laboral, diàleg i solucions per a Catalunya...» 
 

Roberto Martín (Cs) ha votat a l'Escola Bressol Sol Solet Foto: Carla Serra

 

Ànnia García (ECP) ha votat a l'Escola Mossèn Cinto Verdaguer Foto: Marta Casas


A les 12 h ha votat la candidata rubinenca al Congrés per Junts per Catalunya Sònia Jorba, al Pau Casals, i ha demanat als rubinencs i rubinenques que votin "pels nostres exiliats i els 49 presos que tenim a Catalunya. És el nostre moment. Hem de tirar endavant tots junts per tal d'arribar a la independència".
 

Sònia Jorba (JxCat) ha votat al Pau Casals Foto: Carla Serra


Finalment, Rafael Güeto, representant del PSC, ha dit: "Volem consolidar la força que té el PSC, i el PSOE, perquè només hi ha dues opcions: el desbloqueig i poder formar un govern progressista o el bloqueig que proposen les forces independentistes i les de dretes".
 

Rafael Güeto (PSC) ha votat a l'AV Ca n'Oriol Foto: Marta Casas