SORTEIG de dues invitacions dobles per «L'aventura d'avorrir-se»

Aquest diumenge a les 12 h "la Rita i la seva àvia" us faran reflexionar sobre l'avorriment i la gestió del temps de lleure dels infants

L'epectacle 'L'aventura d'avorrir-se' arriba a La Sala
L'epectacle 'L'aventura d'avorrir-se' arriba a La Sala | Estaquirot Teatre
Redacció
11 de novembre del 2019
Aquest diumenge, 17 de novembre, a les 12 h, el Teatre Municipal La Sala acollirà l'espectacle L'aventura d'avorrir-se, representat per Estaquirot Teatre.

RubiTV.cat sorteja dues invitacions dobles per anar a veure l'espectacle entre els seus lectors i seguidors a les xarxes socials.

L'espectacle infantil gira al voltant de la Rita, una nena que, tot i tenir moltes joguines, sempre s'avorreix i no sap jugar sola. Però un dia a casa l'àvia, amb un simple aneguet de goma, comença una aventura que la portarà a viatjar amb la imaginació al món dels colors, descobrint personatges sorprenents.

És un espectacle que pretén motivar la creativitat dels infants així com reflexionar sobre l'avorriment, la gestió del temps i la quantitat de joguines i regals que tenen a casa. "Si incentivem la seva imaginació, creixerà la seva creativitat".

Les entrades tenen un preu de 5€ pels socis i 6€ pel que no són socis.



Com pots participar en el sorteig?

El sorteig es farà a través de les xarxes socials i WhatsApp.

Per optar al premi, has de compartir la notícia i enllaç d'aquesta notícia amb els teus seguidors. L'únic requisit és que també siguis seguidor de la pàgina de Rubitv.cat a Twitter i Facebook. Si ets subscriptor del nostre canal de WhatsApp has d'enviar la paraula 'AVENTURA' i el teu nom i cognoms al nostre Whatsapp (649.015.889). Si encara no ets subscriptor, dóna't d'alta per entrar al sorteig.

Termini de participació i comunicació del nom dels guanyadors

El termini per participar en aquest concurs finalitzarà el pròxim divendres, 15 de novembre, a les 10 h i si el guanyador o guanyadora has estat tu, t'ho comunicarem pel mateix canal pel qual has participat en el sorteig.