ESPORTS

Rubí participa en el 26è Congrés de L'Associació Internacional per a instal·lacions esportives i recreatives

El Congrés de l’IAKS se celebra a Alemanya cada dos anys i tracta de forma específica el tema de la construcció d’instal·lacions esportives

per Redacció , 11 de novembre de 2019 a les 15:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’alcaldessa, Ana María Martínez, i el regidor d’Esports, Juan López, han assistit al 26è Congrés de l’Associació Internacional per a Instal·lacions Esportives i Recreatives (IAKS), que ha tingut lloc a la ciutat alemanya de Colònia. 

El Congrés de l’IAKS se celebra cada dos anys en el marc de la Fira Monogràfica Internacional d’Espais Lliures, Esports i Piscines (FSB) i compta amb el suport del COI i del Ministeri Federal de l’Interior del Govern d’Alemanya. És l’única entitat sense ànim de lucre que tracta de forma específica el tema de la construcció d’instal·lacions esportives a escala mundial, per la qual cosa el Comitè Olímpic Internacional (COI) va atorgar-li l’estatus de Recognized Organization.


IAKS va ser creada el 1965 a Colònia amb els objectius de constituir una plataforma per a la planificació, construcció, equipament, modernització, finançament i gestió d’instal·lacions esportives i recreatives, així com la col·laboració en el desenvolupament de normes i directrius europees. 

En aquesta edició, la trobada ha tractat qüestions de gran interès per a Rubí, com és el desenvolupament d’activitats ciutadanes dins d’una marca global d’estratègies i iniciatives, la construcció d’infraestructures actives en zones urbanes, i l’activació de públic de totes les edats en la pràctica de l’esport. A més, el congrés ha donat a conèixer les novetats mundials de diferents proveïdors, un tema igualment oportú per a la ciutat, davant la necessitat constant de millora i manteniment dels equipaments municipals.


Martínez i López han assegurat que la participació en el Congrés els ha permès recollir informació i experiències al voltant de l'organització d'activitats ciutadanes que ajudaran a assolir el nivell de qualitat urbana que busquen per a la ciutat de Rubí.

 

Participació