Quines són les propostes de Rubí per aquest cap de setmana?

Comença un cap de setmana farcit d'activitats per a totes les edats

Alguens de les activitats del cap de setmana a Rubí
Alguens de les activitats del cap de setmana a Rubí | Rubitv.cat
Redacció
15 de novembre del 2019
Divendres 15 de novembre

El Club Cent Patins de Rubí convida a tota la ciutadania a la Pista Francesc Calvo a les 17 h per participar en la gravació d'un programa de TV3 comarques en què explicaran l'actual situació del club. 

A partir de les 18 h la llibreria Lectors, al tren! acollirà la primera assemblea oberta per posar en marxa el grup de suport al moviment Fridays for future a Rubí, i una hora més tard, es projectarà el documental 12 d'octubre al CRAC.

Per finalitzar el circuit de cinema del Cicle Gaudí 2019, la ciutadania podrà gaudir de la pel·lícula La vida sense la Sara Amat, a les 21 h al teatre municipal La Sala, mentre que l'Associació Espaisociocultural l'Aurora acollirà un concert amb Rocking Horse.


Dissabte 16 de novembre

A les 9 h del matí la plaça Onze de Setembre acollirà una sessió de taitxí i,  a partir de les 10 h, Rubí donarà el tret de sortida a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb la Gran Acció, una matinal farcida d'activitats per a totes les edats a la plaça Doctor Guardiet. 

A les 11 h tindrà lloc l'Hora del Conte en anglès per a infants d'1 a 7 anys, a  l'auditori de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, mentre que a l'espai rubiplay d'aquest mateix edifici tindràs l'oportunitat de conèixer i jugar al joc Dixit, una activitat per a joves i adults.

També a la mateixa hora, Núria da Silva oferirà una masterclass de tècnica vocal al CRAC i a la biblioteca continuarà el cicle de música per a la petita infància Recargolats (infants de 0 a 5 anys).

Per concloure el matí, a les 12 h, Tere Puig i Laura Borràs presentaran l'àlbum il·lustrat A flor de pell a la llibreria Lectors, al tren!, mentre que el Castell acollirà l'activitat familiar Un viatge en la història del raïm. Posa't a la pell dels masovers i masoveres, per a infants de 3 a 12 anys.

Ja a la tarda, concretament a les 18 h, tindrà lloc la tradicional festa de cloenda de l'Escola de Sardanes Flor de Neu, al Casal Popular.

A les 19 h Òmnium i ANC tornen a convocar a la ciutadania a una concentració per exigir la llibertat dels presos polítics, a les portes de l'Ajuntament de Rubí, mentre que el CRAC acollirà la Nit de plàstics calents, una trobada de DJs punxant en vinil. Els protagonistes seran ACME (black grooves), El Calamar (tropical), Benaranks (oldies roots dancehall), Mighty Mate (roots rock reaggae dub), Javi Dalton (latin 5Sabrosura) i Rude Lerdo (rock rocksteady).

Finalment, Nuria da Silva amb Michele Faber Quartet pujaran a l'escenari de l'Ateneu per oferir un concert de Jazz, a les 20 h, i una hora més tard arribarà l'exitosa comèdia Escape Room a La Sala, una obra de teatre de Joel Joan i Hèctor Claramunt.

Diumenge 17 de novembre

De bon matí, a les 8.30 h, aquells que s'han inscrit a la passejada solidària del CER i la Creu Roja sortiran des de l'Arborètum del Castell per fer un recorregut de 9 km. Mitja hora més tard, agafaran el tren cap a Barcelona totes aquelles persones que vulguin participar en la sortida a la Barceloneta, emmarcada dins del cicle Conèixer Catalunya, organitzada pel Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí.

A les 12 h, la ciutadania podrà gaudir de L'aventura d'avorrir-se, a La Sala, un espectacle infantil que pretén motivar la creativitat dels infants així com reflexionar sobre l'avorriment, la gestió del temps i la quantitat de joguines i regals que tenen a casa.

Per finalitzar el cap de setmana, el CRAC acollirà, a partir de les 17 h, tornejos d'escacs i una botifarrada.