justícia

Aviat començaran les obres d'arranjament dels jutjats de Rubí

Els treballs tindran una durada aproximada de 7 mesos

per Redacció, 12 de novembre de 2019 a les 14:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Departament de Justícia iniciarà en les properes setmanes les obres d'arranjament dels jutjats de Rubí, per tal de millorar la confortabilitat dels treballadors i del públic usuari. Els treballs tindran un cost de 635.946€, a càrrec de l'empresa Infraestructures Trade, S.L., i s'executaran en un termini d'uns 7 mesos.

Els treballs consistiran en la reforma del vestíbul per fer-lo més ampli i el trasllat de la sala de vistes d'aquesta planta a la planta soterrani, junt a les altres sales ja existents. Part dels arxius de la planta soterrani es traslladaran als dos espais de reserva a les altres seus judicials, situades al carrer Sant Cugat i al carrer Espoz i Mina.


A la planta soterrani, a més, es crearà una sala per a l'atenció de les víctimes, s'adequarà l'escala principal i també la sortida d'emergència, i els bans i les sales d'espera s'ampliaran.

També es condicionaran les instal·lacions per eliminar les humitats amb aparells deshumidificadors, renovació d'aire i climatització.


L’edifici judicial principal de Rubí acull els jutjats de 1a instància i instrucció números 1 (que també fa les funcions de Registre Civil), 2 , 3, 4, 5 (violència sobre la dona), 6 i el Deganat. Aquests jutjats donen servei a la població de Rubí, però també de Sant Cugat i de Castellbisbal.

 

Participació