L'Escola de Sardanes Flor de Neu ofereix la tradicional festa de cloenda aquest dissabte

A més de sardanes per tancar la temporada de l'escola, hi haurà humor i una mostra d'altres estils de dansa

La colla infantil de l'Escola de Sardanes Flor de Neu, ballant a la Sala Kursaal de Valls
La colla infantil de l'Escola de Sardanes Flor de Neu, ballant a la Sala Kursaal de Valls | Escola de Sardanes Flor de Neu
Redacció
14 de novembre del 2019
L’Escola de Sardanes Flor de Neu posa el punt final a l’actual temporada sardanista amb el tradicional festival de cloenda, que tindrà lloc aquest dissabte 16 de novembre a les 18 h al Casal Popular.

La Quitxalla, els Petits i els Galzeran, les tres colles de l’escola, oferiran una ballada de sardanes dalt l'escenari, com és habitual, fent esquetxos musicals i humorístics. A més, les colles infantil i gran interpretaran sardanes amb punts lliures, les mateixes que ballaran la setmana següent al concurs de punts lliures de Girona. Recordem que la colla infantil ha tancat la temporada aconseguint la 3a posició del campionat de Catalunya

A més, enguany, la festa de cloenda també comptarà amb la mostra d'una actuació del grup de hip-hop Némesisi i de pole dance amb l'escola de dansa Sara Alajarín.

L’endemà diumenge 17 de novembre, el restaurant Can Ramon acollirà el dinar de germanor de l’entitat, durant el qual es farà balanç de la temporada i es repartiran obsequis a tots els dansaires i monitors.