Quines són les propostes del cap de setmana a Rubí?

Tornejos solidaris, activitats feministes, tallers de reciclatge, música, teatre, dansa i molt més per gaudir del cap de setmana

Alguens de les activitats del cap de setmana a Rubí
Alguens de les activitats del cap de setmana a Rubí | Rubitv.cat
Redacció
22 de novembre del 2019
Actualitzat a les 17:30h
Divendres 22 de novembre

Aquest cap de setmana arriba la 18a edició del Curs de Cooperació i Solidaritat Internacional a l'edifici Rubí Forma, una activitat que es farà de divendres a diumenge. A més, recordeu que molts supermercats de la ciutat col·laboren amb el Gran Recapte per recollir aliments bàsics. Tu també vols col·laborar?

A la tarda, l'Escola de Música acollirà un concert de l'Orquestra de Cambra en tres sessions: 18 h, 18.45 h i 19.30 h.

A més, aquest cap de setmana continuen les activitats per commemorar el Dia Internacional contra la Violència Masclista a Rubí. En aquest sentit, a les 18.30 h tindrà lloc la xerrada - debat ¿Dónde radica el poder de la mujer?, una activitat organitzada per l'Assemblea Feminista i que tindrà lloc a l'Ateneu Anarquista La Hidra, i mitja hora més tard la Sala Neus Català acollirà un contacontes feminista a càrrec de Gogaratalleres, organitzat per En Comú Podem.

També a les 19 h la llibreria Lectors, al tren! rebrà l'escriptor Mario Satz, el qual oferirà una lectura musicalizada del llibre il·lustrat La sopa de l'avi, i La Sala serà l'escenari de la gala de lliurament dels premis Rubeo d'Or, dedicats a l'esport de la ciutat. 

A les 19.30 h la ciutadania podrà gaudir del cicle Cap de sons a l'Ateneu, un espai que reuneix poesia, jazz i pensament, aquesta vegada amb una actuació a càrrec de Raquel Santanera i el Trio Enjazzos, i a les 20 h la pista poliesportiva Les Torres (La Jaula) torna a acollir els torneigs esportius nocturns per a joves de 18 a 30 anys.

Per posar punt final al divendres, La Sala projectarà la pel·lícula El cocinero de los último deseos, a les 21 h.

Dissabte 23 de novembre

El Veinti, l'Olimpic Can Fatjó i el CEB Sant Jordi disputaran diversos partits amb fins solidaris, i ho faran comptant amb convidats especials. Les jornades esportives seran els matins de dissabte i diumenge a partir de les 10 h.

A les 10.30 h començaran les últimes activitats de La Setmana de la Prevenció de Residus a la ciutat: una visita al Centre de Tractament de Residus del Vallès (de 10 a 13 h) i un curs de compostatge Casolà a l'edifici Ressò (11 h).

A les 11 h la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acollirà l'activitat Nascuts per llegir amb la història La casa sense teulat, pels més petits de la casa, i mitja hora més tard aquest mateix espai comptarà amb la presència de l'autora Gisele Amorós, l'encarregada de presentar el llibre Siempre Soñé Contigo. 

Els infants a partir de 3 anys podran gaudir, a les 12 h, de l'espectacle Qui vola en aquesta escombra?, una activitat emmarcada en el cicle de Teatre per a la petita infància de l'Ateneu. 

Ja a la tarda, a partir de les 17 h el CRAC acollirà un taller d'autodefensa, no mixta, entorn al 25N, i a les 18 h serà el moment de celebrar el 40è aniversari de la Unión Extremeña de Rubí a La Sala.

Finalment, a les 21 h, pujaran a l'escenari de l'Espai l'Aurora de la plaça Clavé el grup Stringcordz per oferir un concert de rock.

Diumenge 24 de novembre

Rubí acollirà aquest diumenge la 17a Diada Sardanista del Foment de la Sardana, que se celebrarà a partir de les 11.30 h del matí i s'allargarà fins a les 20 h aproximadament. 

A les 12 h, l'Espai l'Aurora acollirà un concert de Jörg Danielsen, guitarrista i cantant austríac.

A les 18 h actuarà el Ballet de Moscou a La Sala, oferint una de les danses clàssiques més conegudes arreu del món als rubinencs i rubinenques: El llac dels cignes. I a les 19 h, com ja és habitual, tindrà lloc una sessió de Jam Blues a l'Espai l'Aurora.