La passejada solidària del CER i la Creu Roja recapta 430€ i 73 joguines

Els participants van realitzar un recorregut per "camins de verema" de Rubí

Els assistents a la passejada solidària coneixen la vinya dels germans Carreras
Els assistents a la passejada solidària coneixen la vinya dels germans Carreras | Marta Casas
Marta Casas / Carla Serra
18 de novembre del 2019
Actualitzat a les 16:33h


Aquest diumenge, el Centre Excursionista de Rubí i la Creu Roja Rubí - Sant Cugat han tornat a unir els seus esforços per organitzar una passejada solidària, enguany per Camins de Verema, que va reunir 130 persones realitzant un recorregut per l'entorn natural de Rubí.

La caminada va sortir de l'arborètum del Castell, cap a Can Xercavins, i va passar per les runes de l'ermita de Sant Genís i travessar el Torrent Fondo fins arribar a la masia de Can Pi de la Serra, on a més de descansar per esmorzar, els participants van poder fer una petita visita guiada per l'interior de la masia, on s'havia treballat el vi.

Així, dins la masia es van poder veure les eines que s'utilitzaven per treballar els conreus, així com les premses de l'oli i el vi, i una llar de foc que és la més gran instal·lada a l'interior d'una masia de tota la comarca.

El recorregut va continuar fins a la vinya dels germans Carreras, coneguts com "els Patilles", i que són les darreres restes de l'activitat vinícola a la nostra ciutat.

La passejada solidària va recaptar, en total, 75 joguines i 430€; i va comptar amb la participació, que ja és habitual, de l'Associació de Veïns de Les Torres - Rubí 2000.