El CEF Can Mir envia un nou carregament de material a Bolocounda

A banda de la vessant esportiva, es vol proveïr l'escola del material necessari per facilitar la tasca de mestres i nens

El material recollit pel CEF Can Mir sortirà aquesta setmana cap a Dakar
El material recollit pel CEF Can Mir sortirà aquesta setmana cap a Dakar | CEF Can Mir
Redacció
18 de novembre del 2019
Actualitzat el 19 de novembre a les 10:15h
Aquesta setmana sortirà un vaixell cap a Dakar, carregant tot de material que el CEF Can Mir ha recollit durant els darrers mesos, per seguir contribuint amb el projecte que el club està desenvolupant a Baloucounda (Senegal).

Aquest any, a banda de la vessant esportiva, la recollida de material també pretén proveïr l'escola del poblat de material que faciliti la tasca dels mestres i dels nens i nenes, ja que és una de les necessitats que van detectar en el viatge que van realitzar el desembre de 2018 - i que el director esportiu del club, Xavi Mas, va plasmar en el seu llibre Bolocounda: el legado del baobab.

Concretament, el material que s'enviarà seran 772 peces d'equipació esportiva, 132 parells de botes de futbol, 50 elements de material esportiu (pilotes, cons, etc.), 100 peces de roba i calçats per a infants d'entre 0 i 5 anys, 2 cadires de rodes, 3 ordinadors, 1 fotocopiadora-impressora, 1 generador elèctric i material escolar i jocs diversos.

Tot aquest material és donat per persones que han volgut col·laborar amb el projecte.

Els voluntaris del club marxaran cap a Bolocounda a principis de gener de 2020, i l'estada serà superior a la de l'any passat, que va ser d'una setmana.

El CEF Can Mir no compta amb cap ajut ni col·laboració institucional per dur a terme aquest projecte, i són els voluntaris i la pròpia entitat qui es fan càrrec de les despeses que genera aquesta acció de coooperació, com són l'enviament de material, els bitllets d'avió i viatges interns, i també la manutenció.