La companyia local Fata Morgana participa en la 2a Mostra de MicroTeatre de Sabadell

Els rubinencs porten l'obra de teatre "Salts" al Centre Cívic de Sant Oleguer aquest dissabte a les 20 h

Redacció
19 de novembre del 2019
La companyia de teatre de Rubí Fata Morgana estrena Salts, una obra escrita i dirigida per Pol Borrel Falcó que experimenta amb la linealitat del temps i l’espai per explicar la història de l’Anna i el Gabriel, que s’estimen atrapats en un ambient que els escanya; la Consol, que intenta ser mare en condicions extraordinàries; i del Toni, sempre al marge però sempre al centre. La història de quatre individus abocada a la fatalitat.

Els intèrprets de l'obra són Míriam Lladó, Gerard Morcillo, Carolina Blanco i Roger Buendia. 

Aquesta vegada l'estrena no serà a Rubí, sinó a la 2a edició de la Mostra de MicroTeatre de Sabadell, una festa organitzada per la companyia Tres Homes Grossos, en la qual diverses companyies de teatre mostraran en dos dies les seves darreres creacions de microteatre de producció pròpia.

La mostra tindrà lloc el proper cap de setmana, divendres 22 i dissabte 23 de novembre. Concretament, la companyia rubinenca representarà l'obra Salts el dissabte a les 20 h. 

5a edició d'Addictes a Microteatre de Rubí

A més, Fata Morgana també participarà en la 5a edició d'Addictes a Microteatre de Rubí amb l'obra Treballant un camp de fems, escrita per Pol Borrell Falcó i interpretada per Joan Montana.

Recordem que el festival organitzat per Rubi Jove s'ha traslladat al CRAC