En marxa les enquestes de l'Estudi de Satisfacció Ciutadana i Coneixement de la Ciutat de Rubí 2019

Les enquestes a la ciutadania es fan a domicili per tal d'aconseguir una mostra prou representativa i equitativa per raó de sexe i zona geogràfica

Les enquestes de satifació i coneixement de la ciutat es fan a domicili
Les enquestes de satifació i coneixement de la ciutat es fan a domicili | Ajuntament de Rubí
Redacció
20 de novembre del 2019
Treballadors municipals ja han començat a recórrer els carrers de Rubí per elaborar l’Enquesta de Satisfacció Ciutadana i Coneixement de la Ciutat de Rubí 2019. Es tracta d’un estudi que es realitza cada any des del 2016, que pregunta a la ciutadana sobre el grau de coneixement i quina valoració fan de diferents aspectes del municipi. 

Les enquestes es fan a domicili de dilluns a diumenge des d'avui i fins al primer cap de setmana de desembre. L’objectiu és aconseguir una mostra prou representativa i equitativa per raó de sexe i zona geogràfica.

Els enquestadors i enquestadores van identificats amb una armilla de color vermell amb el distintiu municipal perquè puguin ser identificables.

El procés de recerca compta amb el suport de l’empresa Vox Populi.

Segons l'enquesta de Satisfacció Ciutadana i Coneixement de la Ciutat de l'any 2018, els rubinencs i rubinenques van deixar molt clar que l'aspecte més ben valorat de la ciutat era l'illa de vianants, mentre que la principal preocupació de la ciutadania era la seguretat ciutadana, seguit de l'aparcament, la neteja i el manteniment de la ciutat, l'atur i els lloc de treball i la mobilitat. Un any després, aquests són els aspectes que us segueixen preocupant més de Rubí? Voteu a l'enquesta de RubiTV.cat.