1 de 10
NADAL 2019

Els comerços de Rubí ja poden decorar els aparadors de Nadal pel Concurs de l'Associació de Comerciants

Els establiments participants en el concurs hauran d'exhibir els seus aparadors del 29 de novembre al 3 de gener

L'aparador guanyador del concurs de 2018 va ser el de l'Aribau | Comerç Rubí
per Redacció, 22 de novembre de 2019 a les 17:00 |
Un any més, l'Associació de Comerciants, Serveis i Restauració de Rubí organitza el Concurs d'Aparadors de Nadal. Es tracta que aquells comerços de Rubí que vulguin, decorin els seus aparadors amb detalls de nadal. Aquests seran valorats per un jurat professional format per un membre de la Junta Directiva, un representant de la Cambra de Comerç, un membre de l'Ajuntament de Rubí i un assessor de comerç, en representació de la Cecot. 

El jurat decidirà quins han estat els 3 millors aparadors de Nadal i entregaran 3 premis: al primer, 300 €; al segon, 200 €; i al tercer 100 €. 


L'any passat van participar un total de 21 comerços de la ciutat i d'aquests, el primer premi se'l va endur L'Aribau, el segon l'Erika Vigara i el tercer El Racó del Llibre. 

Els aparadors participants s'hauran d'exhibir des del dia 29 de novembre del 2019 fins al 3 de gener del 2020.


El període d'inscripció al concurs comença el proper divendres 29 de novembre i finalitza el 12 de desembre. Aquells comerços de Rubí que vulguin participar han d'emplenar el full de sol·licitud i enviar-lo, conjuntament amb dues fotografies, una genèrica i una altra més al detall, al correu electrònic info@viurubi.com. 

 

 

Participació