Millorar l'edifici administratiu del cementiri municipal, la pròxima obra prevista a la ciutat

Mentre durin les obres, aproximadament tres mesos, el Centre Cívic del Pinar - La Cruïlla serà la nova oficina d'atenció del cementiri municipal

Pròximament es faran obres a l'edifici administratiu del cementiri municipal
Pròximament es faran obres a l'edifici administratiu del cementiri municipal | Ajuntament de Rubí
Redacció
21 de novembre del 2019
Tot i que encara no hi ha data d'inici fixada, pròximament s'iniciaran les obres de millora a l’edifici administratiu del Cementiri Municipal amb l'objectiu d'adaptar i modernitzar l’equipament, fent-lo accessible, redistribuint els espais interiors, optimitzar-ne l’ús i adequant la coberta. 

Pel que fa a la millora de l’accessibilitat, s’enderrocaran part dels graons que hi ha actualment per construir-hi una rampa. També es reformaran els lavabos i, en el cas dels masculins, s’ampliaran per a fer-los adaptats.

A més, es duran a terme tot un seguit d’actuacions de reforma interior, que permetran separar la zona administrativa de la de magatzem i taller, adaptant els serveis i vestidors a cadascun dels usos. L’antiga sala d’autòpsies que actualment està en desús i la zona d’espera es destinaran a una futura zona administrativa. Aquesta estarà composta per una sala d’administració, un despatx per atendre les visites i un arxiu. I l’actual despatx es convertirà en una sala de descans i office pels treballadors no administratius.

Per últim, s’adequarà la coberta de l’edifici, substituint el revestiment actual de plaques de fibrociment per nous panells amb aïllament tèrmic. També s’aprofitarà per retirar els dipòsits inutilitzats d’aquest mateix material i per millorar l’evacuació d’aigües pluvials de la coberta central.

Les obres, que estan incloses la d’inversions financerament sostenible (PIFS), tindran una durada aproximada de tres mesos i les durà a terme l’empresa Tempo Facility Services, SLU per un import de 135.540,11 euros. 

La Cruïlla, la nova oficina d'atenció temporal del cementiri municipal

Mentre durin les obres del cementiri municipal, l'oficina d'atenció a les persones usuàries estarà, temporalment, a les dependències del Centre Cívic del Pinar - La Cruïlla. L'horari d'aquest espai és de dilluns a dijous, de 9 h a 13 h i, coincidint amb les vacances de Nadal, estarà tancada del 20 de desembre al 7 de gener, ambdós inclosos. Durant aquestes dates, caldrà dirigir-se a les dependències municipals de la carretera de Terrassa, 116, 1r pis.