El Ballet de Moscou porta a Rubí «El llac dels cignes»

Una de les danses clàssiques més conegudes arreu del món es podrà veure el diumenge 24 de novembre a les 18 h a La Sala

El Ballet de Moscou representarà 'El llac dels cignes' a Rubí
El Ballet de Moscou representarà 'El llac dels cignes' a Rubí | RCB
Redacció
21 de novembre del 2019
Actualitzat a les 17:34h
Fundat l’any 1989 pel coreògraf i ballarí rus Timur Fayziev, el Ballet de Moscou està format per alguns dels més destacats ballarins i coreògrafs dels ballets russos i és, avui en dia, una de les companyies més importants del seu país. Des de la seva fundació, ha realitzat més d’un miler de representacions i més de 60 gires per tot el món.

Aquest diumenge 24 de novembre porten al Teatre Municipal La Sala de Rubí una de les danses clàssiques més conegudes i populars d'arreu: El llac dels cignes. És el primer dels tres ballets que va escriure el compositor rus Piotr Ilitx Txaikovski, a petició de l'Òpera de Moscou, l'any 1877.

Aquesta dansa explica la història d’Odette, una jove víctima de l’encanteri del bruixot Rothbart, que la transforma en cigne durant el dia i que adopta la forma humana durant la nit. Un encanteri que només una declaració d’amor pot trencar. 

Els rubinencs i rubinenques podran veure aquest clàssic a les 18 h per un preu de 38 € i 29 € les persones que tinguin algun descompte.