Arriba la gala de lliurament dels premis Rubeo d'Or

La iniciativa, que reconeix l’esforç de desenes d’esportistes de la ciutat en un acte a La Sala, es complementarà amb un torneig de futbol i un de bàsquet

La presentación dels Premis Rivo Rubeo s’ha fet a les instal•lacions del CNR Rubí
La presentación dels Premis Rivo Rubeo s’ha fet a les instal•lacions del CNR Rubí | Localpres
Redacció
22 de novembre del 2019
Per segon any consecutiu, l’esport rubinenc rebrà un homenatge amb el lliurament dels Premis Rivo Rubeo, un premis que reconeixen a aquells clubs i esporties que han tingut èxit en les competicions, i les entitats i persones que destaquen en la promoció de valors associats a l’esport.

Així doncs, els premis que s'entregaran durant l'acte seran els següents:
- Reconeixement trofeu Rubeo d’Or per a l’èxit esportiu durant la temporada 2018–2019 i èxits esportius aconseguits entre l’1 de setembre de 2018 i el 31 d’agost de 2019.
- Reconeixement trofeu Rubeo d’Or als valors en la participació en els Jocs Esportius Escolars En volem cinc.
- Reconeixement trofeu Rubeo d’Or a la participació d’esportistes de Rubí en fases finals de campionats d’Espanya, d’Europa, Mundials i/o Jocs Olímpics.
- Mencions especials a esportistes de Rubí que donen imatge a la ciutat de Rubí.

L'acte se celebrarà aquest vespre, a partir de les 19 h al Teatre Municipal La Sala i repetirà amb el periodista de TV3 i Catalunya Ràdio Bernat Soler com a mestre de cerimònies. 

Enguany, s'afegeixen dues activitats que faran de l'esport el protagonista del cap de setmana: els torneigs de futbol i de bàsquet que es disputaran dissabte i diumenge a l'estadi de l'Olimpic Can Fatjó i al pavelló de La Llana respectivament.