Quines són les propostes d'aquest dissabte Rubí?

Tornejos solidaris, activitats feministes, tallers de reciclatge, música, teatre, dansa i molt més per gaudir del cap de setmana

Alguens de les activitats del cap de setmana a Rubí
Alguens de les activitats del cap de setmana a Rubí | Rubitv.cat
Redacció
23 de novembre del 2019
Continua la 18a edició del Curs de Cooperació i Solidaritat Internacional a l'edifici Rubí Forma, una activitat s'allargarà fins diumenge. A més, recordeu que molts supermercats de la ciutat col·laboren amb el Gran Recapte per recollir aliments bàsics. Tu també vols col·laborar?

També, El Veinti, l'Olimpic Can Fatjó i el CEB Sant Jordi disputaran diversos partits amb fins solidaris, i ho faran comptant amb convidats especials. Les jornades esportives seran els matins de dissabte i diumenge a partir de les 10 h.

A les 10.30 h començaran les últimes activitats de La Setmana de la Prevenció de Residus a la ciutat: una visita al Centre de Tractament de Residus del Vallès (de 10 a 13 h) i un curs de compostatge Casolà a l'edifici Ressò (11 h).

A les 11 h la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acollirà l'activitat Nascuts per llegir amb la història La casa sense teulat, pels més petits de la casa, i mitja hora més tard aquest mateix espai comptarà amb la presència de l'autora Gisele Amorós, l'encarregada de presentar el llibre Siempre Soñé Contigo. 

Els infants a partir de 3 anys podran gaudir, a les 12 h, de l'espectacle Qui vola en aquesta escombra?, una activitat emmarcada en el cicle de Teatre per a la petita infància de l'Ateneu. 

Ja a la tarda, a partir de les 17 h el CRAC acollirà un taller d'autodefensa, no mixta, organitzat per l'Assemblea Feminista per commemorar el Dia Internacional contra la Violència Masclista, i a les 18 h serà el moment de celebrar el 40è aniversari de la Unión Extremeña de Rubí a La Sala.

Finalment, a les 21 h, pujaran a l'escenari de l'Espai l'Aurora de la plaça Clavé el grup Stringcordz per oferir un concert de rock.