Els creadors d'«Agus i els monstres» porten les seves històries a la llibreria Lectors, al tren!

La presentació de la col·lecció a càrrec de Jaume Copons i Liliana Fortuny serà el dissabte a les 12 h i a partir de divendres l'espai acollirà una exposició dels originals de Zuzanna Celej

Redacció
27 de novembre del 2019
Els personatges de les històries 'Agus i els monstres'
Els personatges de les històries 'Agus i els monstres' | Agus i els monstres
La llibreria Lectors, al tren! acollirà dissabte 30 de novembre a les 12 h la presentació de la col·lecció Agus i els monstres amb l'autor Jaume Copons i la il·lustradora Liliana Fortuny. Aquesta sèrie de producció catalana, que ha estat traduïda a 20 idiomes, és un fenomen d'èxit i interès per part dels lectors joves. És una combinació de narrativa, còmic i novel·la gràfica que explica històries d'aventures amb humor i dinamisme.

Durant tota la setmana, infants i joves poden anar a la llibreria per participar en el concurs que ha organitzat l'editorial de la col·lecció, Combel. Entre tots aquells que hagin participat, dissabte, durant l'activitat, es farà el sorteig de tres premis. 

Exposició d'originals de Zuzanna Celej

Els originals de la il·lustradora Zuzanna Celej estaran exposats a aquest mateix espai a partir d'aquest divendres. La inauguració tindrà lloc a les 18 h i es podran veure durant dos mesos. Es tracta de dibuixos amb un estil particular, imatges plàcides, colors suaus, aquarel·les subtils on els animals tenen un gran protagonisme i que evoquen mons de somni i aventura.

L'acte d'inauguració comptarà amb l'assistència de la mateixa il·lustradora i els editors de Kalandraka: Helena García i Alberto Sotelo, que ens presentaran L’avi os té un secret, un àlbum suggestiu i misteriós.