L'Associació Socio Cultural L'Aurora organitza el primer concurs de bandes sota el nom «L'Aurora Music 2020»

Els grups de música que es vulguin participar han de ser de rock, funk, pop o blues i es poden inscriure fins al 31 de desembre

Un dels concerts a l'Espai Socio Cultural L'Aurora
Un dels concerts a l'Espai Socio Cultural L'Aurora | Espai Socio Cultural L'Aurora
Redacció
28 de novembre del 2019
L'Associació Socio Cultural L'Aurora ha posat en marxa per primera vegada un concurs per a bandes musicals de rock, funk, pop i blues: L'Aurora Music 2020. De totes aquelles bandes que es presentin s seleccionaran un total de 16 grups que actuaran els quatre dijous del mes de febrer i març a les 19 h, abans de la Jam Session. Cada grup tocarà quatre temes en un màxim de 20 minuts entre els quals hi haurà un cover, un tema original i dos que podrà escollir el mateix grup. 

De les 16 bandes, el jurat seleccionarà les 8 preferides, que actuaran els dies 2, 16, 23 i 30 d'abril. El 7 i 4 de maig tindrà lloc la semi final amb els 4 grups escollits i el dissabte 30 de maig, en el marc del Festival de Primavera, hi haurà la gran final. Serà en aquest moment quan el jurat decidirà el guanyador i lliurarà un premi de 200 € a la banda escollida i un segon premi de 100 € a la banda finalista. A més, tots els membres de les dues bandes rebran un trofeu.

La banda guanyadora tindrà el privilegi d'actuar com teloner del cap de cartell del Red and Black Festival.

El jurat del concurs estarà format per 5 o 6 persones que cada dijous aniran puntuant els grups participants tenint en compte els següents criteris: valorarà tècnica, posada en escena, execució i creativitat.

Totss aquells grups que es vulguin presentar al concurs ho poden fer fins al 31 de desembre  mitjançant la pàgina web de l'Associació.