Nadal

Arriba la 94a representació de «Els Pastorets» del Casal Popular

per RubiTV.cat , 13 de desembre de 2018 a les 21:57 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Des de l'any 1924 Rubí ha comptat amb la representació de Els Pastorets, una de les tradicions de la ciutat durant les festes de nadal que està a només sis anys de celebrar el centenari. Enguany,  la interpretació de l'obra anirà a càrrec del grup escènic del Casal Popular amb la col·laboració de l'escola de sardanes Flor de Neu. La representació, dirigida per Daniel Bové, es podrà veure els dies 22, 23, 29 i 30 de desembre.

Per altra banda, els assistents podran gaudir de Els Dimoniets els dies 12 i 13 de gener. Es tracta de la versió de Els Pastorets representada pels més petits dirigida per Laia Borràs.

A diferència dels últims anys, la música de Els Pastorets tornarà a ser enllaunada, ja que l'escola municipal de música Pere Burés no podrà actuar en directe per qüestions de calendari, mentre que Els Dimoniets si que podrà comptar amb l'ambientació sonora dels alumnes i professors de l'escola de música. 

L'organització ha explicat que enguany estan reforçant la seva presència a les xarxes socials per tal de promocionar les representacions, de la mateixa manera que enguany han participat en un curtmetratge impulsat per la Coordinadora de Pastorets de Catalunya amb imatges de Rubí i altres ciutats amb l'objectiu de fer ressò d'aquesta obra de teatre.

Les entrades ja estan disponibles a la pàgina web del Casal Popular a un preu de 7 €.

 

Participació