1 de 10
DANSA

L'Esbart Dansaire de Rubí dona la benvinguda al Nadal a la ciutat acompanyat del capgrós l'«Esperit de Nadal»

La segona sessió de l'activitat "Divendres faves tendres" tindrà lloc el divendres 13 de desembre i té com a objectiu mostrar a la ciutadania tot el que es fa a l'edifici de l'Espona

El capgrós 'l'Esperit de Nadal' donarà la benviguda al Nadal a Rubí | Ajuntament de Barcelona
per Carla Serra, 9 de desembre de 2019 a les 10:00 |
Aquest article es va publicar originalment el 9 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Espona és un centre de dansa conegut, especialment, per les activitats que hi fa l'Esbart Dansaire de Rubí, però també és un espai en el qual s'hi instal·len altres grups de dansa amb la intenció de crear treballs artístics. És per això que l'Esbart Dansaire de Rubí, coincidint amb la celebració dels 96 anys de vida, ha decidit fer una nova activitat sota el nom Divendres faves tendres per mostrar tot el que es fa en aquest edifici.

El president de l'entitat, Joan Camps, ha explicat que és una manera que la ciutadania pugui "fer un tastet del què fan diversos grups de dansa abans de pujar als escenaris amb els seus espectacles".


L'activitat es farà un divendres al mes. De fet, la primera sessió, que va tenir lloc el divendres passat, va consistir en una mostra de la companyia de Ballet de Barcelona, que assaja a l'Espona quatre hores al dia.

El proper Divendres faves tendres serà el 13 de desembre, dia de Santa Llúcia, a partir de les 21 h. Aquesta activitat servirà per donar el tret de sortida al Nadal a la ciutat amb l'Esperit de Nadal, el capgrós de l'Associació de Pessebristes de Ciutat Vella de Barcelona, i amb un conjunt de danses nadalenques participatives. A més, hi haurà un quinto de nadal amb la DJ La Masovera i molts premis, cortesia de Comerç Rubí. 

 

Participació