Rodamons Rubí organitza una jornada benèfica per ajudar els animals desemparats

Una xerrada sobre la fauna urbana, un dinar popular i una actuació musical són les activitats que tindran lloc el diumenge 15 de desembre a l'Espai Socio-Cultural CGT de Rubí

Gats de carrer
Gats de carrer | AC
Redacció
10 de desembre del 2019
Rodamons és una associació rubinenca que es dedica a intentar millorar les condicions de vida dels animals del carrer. Segons ha explicat la coordinadora Luisa Pellejero, acullen una mitjana de 300 animals abandonats l'any, i "cada vegada en són més". Des de l'associació, s'encarreguen de cuidar-los i gestionar els processos sanitaris i d'adopció d'aquests felins, però els falten recursos i diners. És per això que han organitzat una jornada benèfica el diumenge 15 de desembre per poder seguir ajudant a tots aquests animals desemparats.

La jornada tindrà lloc a l'Espai Socio-Cultural CGT de Rubí de 12 a 18.30 h. Concretament, a les 13.30 h l'educadora canina Yolanda Berengueras oferirà una xerrada sobre la fauna urbana, a les 14.30 h tots els assistents podran gaudir d'un dinar per 5 euros i a partir de les 16.30 h hi haurà una actuació musical. A més, totes aquelles persones que vulguin tindran l'oportunitat de passar per un servei de perruqueria a preus populars que també aniran destinats a l'associació.

L'objectiu de Rodamons és que aquest sigui un espai per "compartir moments i retrobar-nos amb totes aquelles persones que donen suport a la nostra feina".

Aquelles persones que també vulguin col·laborar però no poden assistir a la jornada benèfica de diumenge, poden realitzar un donatiu fent un ingrés mitjançant el compte bancari de BBVA ES78 0182-8659-20-0200045807 indicant al concepte "COMIDA" i el nom.