Convocada una manifestació per reclamar la continuïtat dels llocs de treball de Continental a Rubí

La possible venda de la planta, opció plantejada per la direcció de l'empresa, afectaria 760 treballadors

Redacció
11 de desembre del 2019
Actualitzat a la 13:50h
Els sindicats amb representació a l'empresa Continental Automotive de Rubí - CCOO, UGT i FTC - han convocat, per aquest dissabte, una manifestació per reclamar la continuïtat dels llocs de treball a l'empresa, quan farà poc més de vint dies que la direcció va anunciar que podria vendre's la planta de Rubí, deixant en l'aire els 760 llocs de treballs que té actualment.

Immediatament després de conèixer-se la notícia es van produir les primeres reaccions, per part de l'Ajuntament de Rubí - que va celebrar una junta de portaveus extraordinària per manifestar el seu suport a la plantilla - i també d'altres municipis de la comarca, amb empreses afectades per Expedients de Regulació d'Ocupació que podrien afectar, sumant els de Continental, més d'un miler de treballadors arreu del Vallès Occidental.

La manifestació, amb la crida "Continental no es ven", sortirà a les 11h de la plaça del Doctor Pearson, al costat de l'estació de FGC.

Divendres a la tarda, una representació dels treballadors de Continental acompanyarà el Moviment per unes Pensions Dignes de Rubí en la manifestació que han convocat a les 18h a la plaça de l'Ajuntament.