MÚSICA

La Carpa de Nadal acull la gran final de la Rubí Battle League

Aquest dissabte 14 de desembre a les 20 h la ciutadania coneixerà la persona guanyadora de la competició

per RubiTV.cat, 12 de desembre de 2019 a les 16:00 |
Batalla de rapers durant el Rubí Skate Open | Localpres
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dissabte 14 de desembre a les 20 h, la Carpa de Nadal acollirà la gran final de la Rubí Battle League, la competició de rapers i raperes que promou el Servei d'Acció Comunitària a través de la iniciativa Rubijove als Barris.

La competició s'ha estructurat en forma de lliga que s'ha anat desenvolupant des del mes de juliol recollint una proposta del jovent de la ciutat. Les 8 persones participants amb més puntuació de la lliga exhibiran el seu freestyle a la gran final de dissabte que servirà per posar nom a la persona guanyadora de la Rubi Battle League d'aquest any.


A través de la competició, el Servei d'Acció Comunitària ha treballat amb les persones joves la construcció d'una nova imatge de les batalles de freestyle valorant les rimes, l'estil i el flow i penalitzant el contingut racista, feixista, masclista, xenòfob o misogin. A més, s'ha treballat la proposta dels i les joves des de la perspectiva de l'educació en medi obert i ha emmarcat la iniciativa en el projecte Fem Barri i el Pla Local de Joventut de Rubí 2018-2021, que inclouen promoure la participació igualitària i l'ús de les persones joves dels espais públics com a objectiu.

 

 

Participació