No Limits fa una donació de 9.000 euros a l'Hospital Vall d’Hebron

Els diners recollits gràcies a les activitats de l'associació d'alpinistes van destinats a la investigació del càncer infantil

L'associació No Limits ha fet una donació de 9.000 € a la Vall d'Hebron
L'associació No Limits ha fet una donació de 9.000 € a la Vall d'Hebron | Cedida
Redacció
13 de desembre del 2019
L'associació rubinenca d'alpinistes No Limits organitza ascensions a muntanyes i esdeveniments per recollir diners per lluitar contra el càncer infantil. Gràcies a totes les activitats que han dut a verme, i a donatius particulars, l'entitat ha fet entrega d'un primer donatiu de 9.000 € a l’institut d’investigació de l’Hospital Vall d’Hebron. D'aquesta xifra, destaca la donació de 5.000 euros de l’Associació de Prejubilats, pensionistes i exempleats de l’empresa La Maquinista Terrestre y Marítima, S.A.

La iniciativa va sorgir dels rubinencs Juan José Cordo, Antonio Agea, Víctor de la Torre i Chemo Burruezo amb l'objectiu de dur a terme accions amb repercussió mediàtica per aconseguir una major recaptació de donatius. Pujar l'Everest, la muntanya més alta del món de gairebé 9.000 m d'altitud, és la iniciativa més ambiciosa de l'associació. Tenen previst fer l'ascensió el mes d'abril de l'any 2021 i Cordo serà el que arribi sol al cim sense fer servir oxigen de suport. 

Abans d'aquesta data, però, l'expedició pujarà al Gasherbrum I (Karakoram) de 8.068 m, el juliol de 2020, i el Cho Oyu (Himàlaia) de 8.201 m, el setembre de 2020.