La Cursa de UAB omplirà demà el campus de solidaritat

Els fons que es recullin aniran destinats a l'edició d'enguany de La Marató de TV3

Imatge d'arxiu de la cursa solidària
Imatge d'arxiu de la cursa solidària | UAB
Redacció
14 de desembre del 2019
La Cursa solidària de la UAB se celebrarà demà al campus universitari de Bellaterra. La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en col.laboració amb l'Ajuntament de Cerdanyola, organitza la prova, la vuitena edició en suport a La Marató de TV3.

Al llarg de les edicions anteriors d'aquesta iniciativa solidària de la universitat s'han recollit 96.000 euros, amb una participació mitjana en cada certamen al voltant de 2.000 persones. Concretament, l’any passat es van recaptar 18.500 euros. Aquest any les donacions es destinaran a la investigació en malalties minoritàries.

Tres curses i una caminada

Es faran tres curses i una caminada a partir de les 10.30 hores. Consistiran en una cursa de mobilitat reduïda de 470 metres, una cursa d’11 kilòmetres, que per primera vegada passarà pel centre de Cerdanyola, una carrera de 6,5 kilòmetres i una caminada dels mateixos quilòmetres, que donarà la volta al Sincrotró, per segon any consecutiu, i envoltarà l’APPLUS+.

Hospitals i Fira d'Entitats

Els hospitals vinculats a la UAB i l’entitat solidària Ixarop col·laboraran també amb la cursa, que comptarà amb actuacions musicals i activitats per als més menuts. A més, com cada any, coincidint amb la Cursa solidària de la UAB tindrà lloc al mateix espai físic la Fira d’Entitats que donaran suport també a la investigació de malalties minoritàries.