Ànnia García s’incorpora a la llista del Consell Nacional de Catalunya En Comú

El nou òrgan està format per 190 membres escollits per Ada Colau, Jéssica Albiach i Candela López

Ànnia García, 2a tinent d'Alcalde de Rubí i membre del Consell Nacional de Catalunya En Comú
Ànnia García, 2a tinent d'Alcalde de Rubí i membre del Consell Nacional de Catalunya En Comú | Ajuntament de Rubí
Redacció
16 de desembre del 2019
La 2a tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Rubí i regidora d'Habitatge i Serveis Audiovisuals, Ànnia García, ha estat una de les escollides per formar part del Consell Nacional de Catalunya En Comú en el procés iniciat el passat mes d’octubre de renovació dels òrgans interns de la formació.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la presidenta del grup parlamentari de CatECP, Jéssica Albiach, i la primera tinenta d’alcaldia de Castelldefels, Candela López, són les noves coordinadores nacionals de Catalunya en Comú. Les tres dirigents encapçalen l’única candidatura que s’ha presentat en el procés intern de l’espai per renovar els òrgans de direcció i lideren una executiva nacional conformada per 30 membres, amb càrrecs de l’espai a l’Ajuntament de Barcelona, al Parlament, al Congrés i al Parlament Europea.

El Consell Nacional, en canvi, està format per 190 membres, 116 dels quals escollits per circumscripció única i la resta per circumscripcions territorials, una d'elles l'Ànnia García. A més, la formació també ha renovat els membres de l’Executiva Nacional i ha escollit les Executives Territorials, entre les quals la rubinenca Andrea de Pablos forma part de l’executiva del Vallès Occidental dels Comuns.

En aquest mateix procés s’insereix l’actual convocatòria d’eleccions a la nova executiva d'En Comú Podem de Rubí que ja està en marxa i que finalitzarà durant el mes de gener, amb una nova executiva local que posarà punt final al mandat de l’actual Grup Motor Local.