clubs de lectura

L'ombra estrenarà els clubs de lectura de 2020 amb «Els anys» d'Annie Ernaux

L'autora és una candidata habitual al Premi Nobel de Literatura

Annie Ernaux és l'autora del proper llibre del club de lectura de L'ombra | Wikimedia Commons
per RubiTV.cat, 30 de desembre de 2019 a les 12:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El club de lectura de la llibreria L'ombra estrenarà l'any 2020 amb una obra que, en paraules d'Emmanuel Carrère, és "sense discussió, un dels pocs grans llibres de la literatura contemporània", expliquen els organitzadors del club.

Es tracta de Els anys, una obra que l'escriptora Annie Ernaux publicada l'any 2008 en què desenvolupa la seva autobiografia a partir d'objectes, cançons, anuncis... i va inserint en aquest cos fragments del seu dietari.


L'obra ha rebut diversos premis, i Ernaux és una candidata habitual a les travesses del premi Nobel. Aquest 2019 ha guanyat el premi Formentor, un premi literari internacional que s'atorga cada any a un sol autor per un dels treballs que ja es troba publicat i en distribució.

La trobada del club de lectura serà el proper 15 de gener, a les 19h, i s'intentarà comptar amb la presència de la traductora del llibre, Valèria Gaillard.

 

Participació