Txarango passarà dos cops per Terrassa en la seva gira final

Serà l'única ciutat del Vallès Occidental, i una de les úniques cinc de la província, on es podrà gaudir d'un concert del grup

Txarango en concert.
Txarango en concert. | Albert Alemany
LaTorre
17 de desembre del 2019
Txarango deixa els escenaris després de 10 intensos anys. Així ho anunciava aquest dilluns la banda a través de les xarxes socials, on asseguraven que havia arribat "El final del viatge". Per acomiadar-se, la banda liderada per Alguer Miquel va avançar l'arribada d'una última gira autogestionada per presentar el seu quart disc, després d'un any lluny dels escenaris.

En la publicació avisen que aquesta gira serà "l'última etapa" del grup. Per això, asseguren que volen "tancar el viatge" de la manera que millor saben: "cantant i ballant per celebrar la vida". Així doncs, "El Gran Circ", la nova gira de retorn però també de despedida, portarà la banda del nord de Catalunya per tots els racons del Principat, però també a València i a Manacor (Mallorca).

La gira constarà de 28 concerts repartits en 14 ciutats, una de les quals serà Terrassa, que serà l'única ciutat del Vallès Occidental on Txarango actuarà en aquest adéu. D'aquesta manera, la ciutat acollirà dos grans concerts del grup, programats pel 2 i 3 d'octubre del 2020.

Terrassa serà una de les cinc ciutats de la província de Barcelona que rebrà al grup i la seva gira, juntament amb Vic, Manresa, Vilanova i la Geltrú i Premià de Mar. Altres escenaris seran Amposta, Girona (on tancaran la gira el febrer de 2021) o Puigcerdà. Consulta aquí totes les dates i ciutats de la gira "El Gran Circ".