L'Ajutament de Rubí desitja Bon Nadal a les entitats locals

El Celler ha reunit aquest dimecres a entitats socials, culturals i esportives en el marc de la tradicional recepció de Nadal

El Celler ha tornat a acollir la tradicional recepció de Nadal
El Celler ha tornat a acollir la tradicional recepció de Nadal | Lali Puig
Redacció
19 de desembre del 2019
L’Ajuntament de Rubí ha celebrat aquest dimecres a El Celler Cooperatiu la tradicional recepció d’entitats de Nadal, un acte que té com a objectiu desitjar bones festes als col·lectius de la ciutat i agrair-los la seva tasca al llarg de tot l'any. 

En total, un centenar de representants d'entitats de la ciutat, ja siguin socials, culturals i esportives, han rebut les paraules d'agraïment de l'alcaldessa, Ana María Martínez, i han pogut gaudir d'un pica pica i d'una copa de cava conjuntament. 

Martínez s'ha mostrat molt satisfeta de les entitats locals per la seva implicació amb la ciutat: "Tenim la ciutat que tenim perquè tenim les entitats que tenim. Que sigui viva i participativa és gràcies a les entitats". Especialment ha fet referència a les festes de Nadal: "Gràcies a vosaltres, aquestes festes tornem a comptar amb una oferta lúdica i cultural excepcional, rica i diversa. La llum de Rubí resideix molt més enllà de bombetes i altres ornaments; la genereu i l’escampeu tots vosaltres cada vegada que poseu cos i ànima en tot allò que feu".