«Rubí, ciutat de benvinguda?», el motiu dels calendaris de Rubí Acull per al 2020

Es poden adquirir al CRAC per 5€, i contenen informació sobre les dificultats de les persones migrades a la nostra terra

Els calendaris de Rubí Acull pel 2020 ja es poden trobar al CRAC
Els calendaris de Rubí Acull pel 2020 ja es poden trobar al CRAC | Marta Casas
Redacció
20 de desembre del 2019
Actualitzat a les 18:32h
Com cada any, Rubí Acull ha editat els calendaris per a l'any 2020, i el fil conductor d'enguany serà Rubí, ciutat de benvinguda?

Com ha explicat la plataforma, Rubí, ciutat de benvinguda? pretén ser "una mirada de realitat de les persones migrants a la nostra ciutat", i per això inclourà informació sobre algunes de les dificultats a les quals han de fer front les persones que arriben a Rubí, especialment si ho fan des de fora de la Unió Europea.

La realitat d'avui, diu el col·lectiu, "és que moltes persones migrants que arriben a aquesta terra no troben una resposta adequada a les seves necessitats immediates d'acollida, ni tampoc facilitats per a la construcció d'un futur millor". Rubí acull creu fermament que "una de les eines més potents que tenim per canviar aquesta realitat és l'educació i l'acció social", una tasca que han desenvolupat des del naixement de la plataforma, l'any 2016, amb múltiples activitats com conferències, formacions o tallers.

Els calendaris es poden adquirir al CRAC (c/ Sant Joan, 1) per 5€, que es destinaran al finançament de les activitats que organitza Rubí Acull per tal de combatre el racisme i la xenofòbia, i en defensa dels drets humans.