La fotografia de Xavier Oller d'El Gra guanya el premi «La foto que més t'agrada»

En el marc de l'acte de cloenda de la mostra col·lectiva d'El Gra, els organitzadors han entregat el premi al soci que ha rebut més vots per part del públic

La fotografia de Xavier Oller, guanyadora del concurs d'El Gra
La fotografia de Xavier Oller, guanyadora del concurs d'El Gra | Xavier Oller
Redacció
23 de desembre del 2019
Actualitzat a la 13:34h
La sala d'exposicions de l'escola municipal d'art i disseny (edRa) ha acollit durant un mes la mostra col·lectiva d'El Gra amb 50 fotografies pels seus socis. La temàtica era lliure i entre les imatges destacaven especialment les de natura i viatges, però també s'han pogut veure fotos d'animals, retrats, cultura popular i il·luminació.

L'acte de cloenda es va celebrar el passat divendres 20 de desembre. La mostra i els seus socis es van acomiadar de l'edRa amb un esdeveniment molt especial; Al llarg del mes, la ciutadania que ha visitat l'exposició ha pogut votar "La foto que més t'agrada", i en el marc d'aquest acte es va fer entrega del premi a l'autor de la fotografia més votada. Amb un sol vot de diferència, Xavier Oller es va endur el premi, amb un total de 17 vots, mentre que Pere Farré va rebre 16 vots.

Oller, membre d'El Gra des de fa dos anys, ha explicat que es tracta d'una fotografia feta a principis del 2019 en un viatge al nord de Xile, en un poble que està a tres mil metres sobre el nivell del mar i que, per tant, no hi ha contaminació lumínica. El guanyador es va mostrar molt agraït pel reconeixement i molt satisfet: "Per mi és una imatge molt especial perquè va ser l'última foto de l'última nit, i dues hores abans no hi havia aquest cel i les estrelles no es veien així. La vaig fer ràpidament però sembla que el resultat ha estat molt positiu".
 

Els organitzadors han entregat el premi al guanyador Foto: Carla Serra