Un únic encertant de la loteria de la Nit de Nadal s'enduu un milió d'euros a Terrassa

La combinació va ser validada a l'administració de loteria nº 24, situada a la Rambla Francesc Macià de Terrassa

Una administració de loteria en una imatge d'arxiu
Una administració de loteria en una imatge d'arxiu | ND
LaTorre
27 de desembre del 2019
El sorteig de l'Euromillones de la Nit de Nadal es va deixar caure a Terrassa. Concretament, va ser el premi d' 'El Millón' que tal com indica el seu nom, té una recompensa d'un milió d'euros. La combinació guanyadora va ser "BHR 18.524", i va ser validada per un únic comprador a l'administració de loteria nº 24, situada a la Rambla Francesc Macià, 106. A més, casualment, aquest local és el mateix que dies enrere va repartir un tercer premi el 22 de desembre.

Des de l'administració asseguren que "estan molt contents de fer feliç a la gent" amb aquest premi, i que és una "sensació meravellosa".

A més, es tracta d'un barri obrer i després que els hagin caigut dos premis seguits, fa que el veïnat encara agafi amb més forces i esperança el proper sorteig d'El Niño, el dia 6 de gener.
 

L'administració de Terrassa que ha venut el premi milionari ho celebra com cal Foto: Cedida



L'altra ciutat on ha caigut ha estat Blanes, encara que aquí el premi no arriba al milió, sinó que es queda en  958.335,20 euros. La combinació guanyadora de l'Euromillones d'aquest dimarts està formada pels números 3-11-13-14-47 i les dues estrelles han estat per als números 3 i 6. En el sorteig no ha sortit cap encertant de primera categoria.