Carmen Art Floral, guanyadora del Concurs d’Aparadors de Nadal

La ferreteria Can Fatjó i F&L Joiers s'enduen el segon i tercer premis

Carmen Art Floral, guanyadora del Concurs d'Aparadors de Nadal 2019
Carmen Art Floral, guanyadora del Concurs d'Aparadors de Nadal 2019 | Localpres
Redacció
30 de desembre del 2020

Divendres es van entregar els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal, de 300, 200 i 100 euros, que se celebra cada any per aquestes dates i que ha comptat amb la participació de 23 comerços de Rubí.

L'establiment guanyador del primer premi ha estat la floristeria Carmen Art Floral, situada des de fa uns mesos al carrer Maximí Fornés, gràcies a un aparador que dona tot el protagonisme al producte i, en especial, a les plantes típiques d'aquestes dates, com les ponsèties i els ramets de la sort, i que comparteixen l'espai amb l'arbre elaborat per la Finca Font del Ferro amb materials reciclats.

La ferreteria Can Fatjó, situada a l'avinguda de Castellbisbal, ha estat la segona classificada amb un aparador que acull un gran pessebre; mentre que el tercer premi ha estat per la botiga F&L Joiers, al carrer Sant Cugat, amb una decoració que combina elements nadalencs clàssics amb altres de més moderns.

Carmen Domínguez, propietària de la botiga guanyadora del primer premi que abans s'ubicava al carrer Monturiol, ha celebrat que gràcies a la nova ubicació a la zona peatonal de Rubí ha guanyat nova clientela entre els passejants.