1 de 10
abocadors i extractives

Arxivada la querella de TMA contra Carme García i Manuel Velasco

La querella s'havia presentat per prevaricació, injúries i blasfèmies, desacataments i incompliments reiterats de sentències judicials i assetjament constant contra l'empresa

Carme García i Manuel Velasco en una imatge d'arxiu | RubiTV.cat
per RubiTV.cat, 29 de gener de 2019 a les 13:15 |

L'Audiència Provincial de Barcelona ha arxivat la querella criminal que l'empresa TMA Grupo Sánchez va interposar l'any 2015 contra l'exalcaldessa de Rubí, Carme García; el tinent d'alcalde i regidor de Planificació, Ecologia Urbana i Seguretat, Manuel Velasco, i un treballador municipal.

La querella es va interposar el febrer de l'any 2015 al Jutjat d'Instrucció número 7 de Rubí, i admesa a tràmit el mes d'abril d'aquell mateix any. Tot plegat després que el Govern local d'aquell moment ordenés la suspensió immediata de les obres que s'estaven efectuant a Can Balasc, ja que l'empresa no disposava de llicència d'obres, tot i que sí que tenia la llicència d'activitats.Sánchez va demanar, també, l'aplicació de mesures cautelars contra l'ordre de suspensió de les obres, però aquestes van ser desestimades pel jutge. El mateix mes de febrer, l'Ajuntament de Rubí rebia l'autorització judicial per tal de poder precintar les obres, en demostrar que s'estaven efectuant sense llicència municipal.

La querella criminal es presentava en contra de García Lores i Velasco per diverses raons, com ara prevaricació, injúries i blasfèmies, desacataments i incompliments reiterats de sentències judicials i assetjament constant contra l'empresa.

Segons l'auto de sobreseïment i arxiu, no hi ha indicis de cap dels delictes que es volien imputar als tres querellats.

 

Participació