Quins dies farem festa a Rubí aquest 2020?

Les festes d'àmbit local cauen totes dues durant el mes de juny

Redacció
03 de gener del 2020
Rubí tindrà un total de 15 festius aquest any
Rubí tindrà un total de 15 festius aquest any
El calendari laboral del 2020 a Rubí contempla un total de 15 dies festius, 13 d'ells coincidint amb dies laborables.

El primer va ser el dia 1 de gener, i el segon serà aquest dilluns, 6 de gener, que ho són a tot l'Estat. El proper festiu no arribarà fins a l'abril, per Setmana Santa, amb els habituals festius per Divendres Sant i Dilluns de Pasqua. El següent serà l'1 de maig, Dia Internacional dels Treballadors.

Al juny, Rubí gaudirà de dos caps de setmana llargs, que se sumen als cinc que es faran o bé a Catalunya o bé arreu de l'Estat espanyol, ja que seran festius el dilluns, 1 de juny - la Segona Pasqua, quan celebrarem la Festa dels Xatos - i el dilluns, 29 de juny, dia de Sant Pere, la nostra Festa Major. A aquests festius cal afegir-hi el dia de Sant Joan, el dia 24.

Pel què fa a la resta de l'any, gaudirem dels festius d'àmbit nacional o estatal: el 15 d'agost (Mare de Déu d'Agost), l'11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya), el 12 d'octubre (Festa Nacional d'Espanya), el 8 de desembre (la Immaculada), el 25 de desembre (Nadal) i el 26 de desembre (Sant Esteve). L'1 de novembre (Tots Sants) i el 6 de desembre (Dia de la Constitució) cauen en diumenge.