Manuel Álvarez inaugura les trobades literàries de la biblioteca amb «Han vuelto»

La presentació serà el proper dijous, 9 de gener

Redacció
03 de gener del 2020
La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler inaugurarà les seves trobades literàries - que inclouen conferències, taules rodones, presentacions de llibres... - el proper dijous, 9 de gener.

Ho farà amb la presentació del nou llibre de Manuel Álvarez, Han vuelto, que comptarà amb la presència de l'autor. La presentació serà a càrrec de Josep Maria Pijuan.

Han vuelto explica la història d'en Ricard, un nen que té una vida com la de qualsevol altre fins que, malauradament, perd el seu pare el 1950, i poc després el seu gos i millor amic, en Thor. En Manolo, un andalús sensible amb els animals, farà de tutor d'en Ricard, i serà qui l'introduirà en el món de la defensa dels animals.

En realitat, a Rubí en aquesta època estava tot per fer, però la prioritat de la gent no era la defensa dels animals, ni l'ecologia. Ricard, de la mà de la Burgesia Identitària, que veu negoci en la defensa dels animals i la natura, comença una aventura increïble.

Aquesta és la història dels començaments de la conscienciació, que genera una voluntat fèrria en grups minoritaris dels barris obrers.
 

Manuel Álvarez estrena les trobades literàries de la biblioteca Foto: Ajuntament de Rubí