Torna la normalitat a les línies R3 i R4 de Rodalies després del tall per Nadal

El primer dia feiner que estaran operatives

Un comboi de rodalies a l'estació de Plaça Catalunya.
Un comboi de rodalies a l'estació de Plaça Catalunya. | Adrià Costa
Redacció
07 de gener del 2020
El servei de les línies R3, R4 i R12 de Rodalies ha recuperat la normalitat aquest dilluns, després que el passat 20 de desembre quedessin tallades entre les estacions barcelonines d'Arc de Triomf i Sant Andreu Arenal per les obres de construcció dels túnels vials de la plaça de les Glòries de la capital catalana. Serà així el primer dia feiner que faran el seu trajecte habitual. 

D'aquesta manera, tornen a completar el seu recorregut els trens procedents de Vic i Manresa, que fins el passat dissabte iniciaven i finalitzaven el seu recorregut a Sant Andreu Arenal. Els talls es van programar aprofitant les vacances de Nadal, que és quan acostuma a baixar el volum de passatgers.

Les afectacions

Durant l'execució de les obres, les línies R3 (L'Hospitalet-Vic-Puigcerdà), R4 Nord (Barcelona-Manresa), R12 (Barcelona-Lleida per Manresa), i R4 sud (Barcelona-Sant Vicenç de Calders per Vilafranca) van quedar tallades per la interrupció de la circulació entre Sant Andreu Arenal i Arc de Triomf.

Els trens de la línia R4 sud (Sant Vicenç de Calders-Badalona) van circular amb normalitat fins a Arc de Triomf i es van desviar cap a Badalona (passant per Clot Aragó) on començaven o finalitzaven el seu recorregut.

Els serveis de la línia R12 van circular desviats per Passeig de Gràcia, per la qual cosa no van efectuar parada a Plaça de Catalunya, Arc de Triomf, Sant Andreu Arenal i Torrebaró.