Així es fa la recollida dels arbres de Nadal a Rubí

T'expliquem com cal reciclar aquesta ornamenta nadalenca

Redacció
07 de gener del 2020
Imatge d'uns arbres de Nadal.
Imatge d'uns arbres de Nadal. | Arxiu
Aquest dimarts és el primer dia feiner, després de les festes de Nadal. Tota la decoració que acompanya aquesta època de l'any desapareixerà, tant de la via pública com de molts dels domicilis particulars. Així, molts dels llums ja no il·luminaran fanals, balcons i demès elements visibles, així com els arbres de Nadal.

Què fer amb aquests per evitar que es llencin als contenidors i s'amunteguin als carrers? A Rubí, les restes dels arbres de Nadal naturals es poden portar a la deixalleria municipal, al polígon de Cova Solera, ja que està equipada amb contenidors i recipients on es poden abocar residus especials de forma segregada, alguns dels quals es reutilitzen i altres s’envien a plantes de tractament per tal de gestionar-los de forma adient.

El seu horari de funcionament és: de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 19 h, els dissabtes de 9 a 15 h i els diumenges de 9 a 14 h. 

Per altra banda, hi ha fins a 75 punts de parada de la deixalleria mòbil arreu de la ciutat, senyalitzats amb un pal informatiu on s'indica el dia i l'horari de recollida. El mapa complet de les deixalleries mòbils, així com els seus horaris, es poden consultar al web de l’Ajuntament de Rubí.