Rubí acollirà per primera vegada un «Edcamp», un debat obert entre professionals de l'educació

La cita serà el proper 29 de febrer al col·legi Maristes

Redacció
09 de gener del 2020
La ciutat de Rubí acollirà un Edcamp, "una trobada oberta a tothom amb la finalitat de compartir aprenentatges, coneixements, inquietuds i passions sobre l'educació", tal com explica la Fundació Jaume Bofill, impulsora d'aquest esdeveniment. Aquest format de trobada es basa en un aprenentatge entre iguals, i es desenvolupa a través de la conversa i l'intercanvi.

En un Edcamp no hi ha un programa definit, sinó que són els participants els qui construeixen conjuntament a partir dels temes que són del seu interès. L'objectiu, en definitiva, és aprendre, fer xarxa i desenvolupar-se personalment i professional per "transformar l'educació".



Aquest format de trobada entre mestres, professors i altres persones vinculades al món educatiu arribarà per primera vegada a la ciutat de Rubí el proper 29 de febrer, amb la idea que els participants puguin compartir experiències i establir vincles que puguin fer evolucionar la tasca educativa que es desenvolupa a la ciutat.

Després que els participants hagin escollit les temàtiques a debatre, s'organitzaran grups de debat a l'entorn d'aquestes, en sessions conduïdes per una figura facilitadora que ajudarà a extreure'n conclusions.

La trobada serà el proper dissabte, 29 de febrer, a l'escola Maristes de Rubí, de 9h a 14h. Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden realitzar fins el dia 2 de febrer a través de la web específica d'aquest Edcamp. El format #edcamprubicity anirà acompanyat d’una exposició a la biblioteca Mestre Martí Tauler, que es farà setmanes després de la trobada i que recollirà les conclusions a les quals hauran arribat els diferents grups de treball.