1 de 10
educació

Rubí acollirà per primera vegada un «Edcamp», un debat obert entre professionals de l'educació

La cita serà el proper 29 de febrer al col·legi Maristes

per RubiTV.cat, 9 de gener de 2020 a les 09:00 |
Aquest article es va publicar originalment el 9 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La ciutat de Rubí acollirà un Edcamp, "una trobada oberta a tothom amb la finalitat de compartir aprenentatges, coneixements, inquietuds i passions sobre l'educació", tal com explica la Fundació Jaume Bofill, impulsora d'aquest esdeveniment. Aquest format de trobada es basa en un aprenentatge entre iguals, i es desenvolupa a través de la conversa i l'intercanvi.

En un Edcamp no hi ha un programa definit, sinó que són els participants els qui construeixen conjuntament a partir dels temes que són del seu interès. L'objectiu, en definitiva, és aprendre, fer xarxa i desenvolupar-se personalment i professional per "transformar l'educació".
Aquest format de trobada entre mestres, professors i altres persones vinculades al món educatiu arribarà per primera vegada a la ciutat de Rubí el proper 29 de febrer, amb la idea que els participants puguin compartir experiències i establir vincles que puguin fer evolucionar la tasca educativa que es desenvolupa a la ciutat.


Després que els participants hagin escollit les temàtiques a debatre, s'organitzaran grups de debat a l'entorn d'aquestes, en sessions conduïdes per una figura facilitadora que ajudarà a extreure'n conclusions.

La trobada serà el proper dissabte, 29 de febrer, a l'escola Maristes de Rubí, de 9h a 14h. Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden realitzar fins el dia 2 de febrer a través de la web específica d'aquest Edcamp. El format #edcamprubicity anirà acompanyat d’una exposició a la biblioteca Mestre Martí Tauler, que es farà setmanes després de la trobada i que recollirà les conclusions a les quals hauran arribat els diferents grups de treball.

 

Participació