Tret de sortida als actes de celebració dels 40 anys del Mercat Municipal

Els paradistes van organitzar tota una jornada festiva per iniciar l'any del 40 aniversari

El Mercat Municipal de Rubí celebra 40 anys
El Mercat Municipal de Rubí celebra 40 anys | Marta Casas
Marta Casas / Malena Manobens
14 de gener del 2020
Actualitzat el 15 de gener a les 11:16h


El Mercat Municipal de Rubí celebra enguany els 40 anys en la ubicació actual, i és per això que l'associació d'adjudicataris i el nou operador, que va obrir les seves portes el passat 19 de desembre, va voler encetar l'any 2020 amb una gran festa, per tal de donar a conèixer tots els seus productes i activitats.

Així, diverses parades de l'equipament municipal van explicar a tots els clients i públic assistent algunes de les característiques dels seus productes, des de receptes fins a propietats alimentàries de la carn, el peix o les fruites i verdures, i no hi va faltar alguna animació amb ball o cant. En la celebració també hi van col·laborar la contacontes Berta del Poblet, el grup de ball The Community Dance i l'Associació Rubí Musical Segle XXI.

L'inici dels actes de celebració de l'aniversari del Mercat arriba en un context de converses entre l'associació d'adjudicataris i l'Ajuntament de Rubí per resoldre de manera definitiva les mancances de l'equipament, que han denunciat els paradistes en diverses ocasions.