cinema

La Lombarda Films ofereix el taller de cinema«De la idea a la pantalla»

Les inscripcions ja estan obertes, i les places són limitades

per RubiTV.cat, 15 de gener de 2020 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La productora rubinenca La Lombarda Films oferirà a l'Ateneu Municipal un taller de curtmetratge titulat De la idea a la pantalla, i que es durà a terme durant tot el mes de febrer per acabar, el darrer cap de setmana, amb dues jornades de rodatge.

El taller té com a objectiu realitzar un curt de ficció i aprendre a explicar històries amb imatges, una forma d'expressió amb un gran potencial educatiu, cultural, artístic i social. Les diverses sessions del curs tractaran diversos blocs temàtics: el llenguatge audiovisual, el guió cinematogràfic, la construcció del guió, tècnica de llum i so, producció i distribució, i el rodatge, que es realitzarà el cap de setmana del 29 de febrer i l'1 de març.


El curs s'impartirà a l'Ateneu, els dilluns i dimecres entre el 10 de febrer i l'1 de març, de 19.30h a 21h, i la inscripció té un preu de 42€. Les places són limitades.

 

Participació