entitats - rubí d'arrel i cer

Darrers dies per presentar projectes socials al concurs de La Nocturna

Les candidatures es poden presentar fins el proper 31 de gener

per Redacció , 20 de gener de 2020 a les 09:00 |
La comissió organitzadora de La Nocturna, formada per membres del Centre Excursionista de Rubí i Rubí d'Arrel, ha fet públiques les bases per optar a la donació de l'euro solidari que es recapta amb cadascuna de les inscripcions a l'activitat a un projecte d'interès social per a la ciutat.
 

La present convocatòria servirà per escollir dos projectes, als quals se’ls adjudicaran les aportacions solidàries recollides en la 11a i la 12a edició de la caminada Nocturna de Rubí.

Les candidatures es podran presentar fins el proper 31 de gener, de manera presencial a la secretaria del CRAC - de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 18h a 21h - o bé de manera telemàtica, al correu electrònic [email protected]. S'hi poden presentar totes les associacions sense ànim de lucre de Rubí que tinguin entre les seves finalitats l'acció social.


El que es valorarà del projecte és que tingui impacte directe a la ciutat, i de manera preferent, que tinguin reprercussió en la inclusió social, el manteniment del patrimoni local i natural o finalitats educatives. El jurat que decidirà els projectes seleccionats estarà format per un membre de l'organització de La Nocturna i dues persones vinculades al teixit sociocultural de la ciutat amb trajectòria reconeguda.

Les bases per presentar-se al concurs, així com tota la documentació a aportar, es poden consultar en aquest enllaç. Els projectes guanyadors opten a rebre una aportació econòmica de 1.200€ cadascun, corresponents a l'aportació solidària de l'11a Nocturna (2018) i la 12a (2019).

 

Participació