Du-Dux Project donarà el tret de sortida a la festa de Sant Antoni Abat amb una actuació musical

Després de la tradicional eucaristia en honor del Sant, tota la ciutadania podrà gaudir d'una sessió de grans èxits de diferents estils

Du-Dux Project ja va ambientar la festa de Cap d’Any d’El Celler
Du-Dux Project ja va ambientar la festa de Cap d’Any d’El Celler | Lali Puig
Redacció
22 de gener del 2020
Rubí viurà aquest cap de setmana la 161a edició de la festivitat de Sant Antoni Abat. La celebració inclou diversos actes tradicionals que assoliran el seu punt culminant diumenge, amb l’esperada rua dels Tres Tombs pel centre de la ciutat. Com ja és habitual, la festa arrencarà el divendres 24 a les 20 h amb l'eucaristia en honor del Sant a la parròquia de Sant Pere, però enguany s'ha programat una actuació musical que començarà a les 22 h i que farcirà la ciutat de ball, música i alegria per a tots els públics. 

L’activitat anirà a càrrec de Du-Dux Project, que oferirà una sessió de grans èxits de diferents estils i tindrà lloc a la carpa instal·lada a la plaça del Doctor Guardiet amb motiu dels actes d'aquesta celebració.

L’accés al recinte serà gratuït i lliure per a persones a partir de 16 anys, que hauran de dur la seva documentació original per si li fos requerida. Les persones menors d’aquesta edat podran accedir-hi igualment però degudament autoritzades i acompanyades dels seus progenitors, tutor legal o bé per persones majors d’edat autoritzades per algun dels anteriors. Les corresponents autoritzacions es podran descarregar a partir d’aquest dimecres a la pàgina de Cultura de la web municipal i també es podran aconseguir al mateix dia de l’actuació als accessos a la carpa.